Share, , Google Plus,

Posted in:

Petrecere Regatul de gheata


Dragi mamici, tatici si copii, nu credem sa mai existe vreun om pe lumea asta care sa nu fi auzit de Frozen, „Regatul de gheata”. Anna, o tanara visatoare, este pe punctul de a pleca in cautarea surorii sale, regina Elsa. Este un film care a cucerit inimile copiilor si adultilor, deopotriva. Incasarile box office au depasit suma de 1,2 miliarde de dolari si au transformat filmul intr-un adevarat fenomen mondial.
Candy bar Frozen - fiesta de cumpleaños8
Poate va intrebati ce legatura ar exista intre Frozen si un articol pe un site ca al nostru. Raspunsul este simplu. Odata cu notorietatea castigata, filmul a atras dupa sine si comercializarea a numeroase obiecte legate de Anna, Elsa, Olaf si nu numai: papusi, cosmetice, hainute, toate inspirate de lumea magica din „Regatul de gheata”. Un alt aspect ce a luat amploare au fost petrecerile tematice influentate de film. Noua ne-a atras atentia postarea de pe www.decorarenfamilia.com, in care mamica bloggerita a organizat o minunata petrecere pentru implinirea celor cinci ani ai fiicei sale. Asa ca ne-am gandit sa va impartasim cateva din trucurile sale si sa va punem spiritul creativ la treaba pentru o zi de neuitat.
Candy bar Frozen - fiesta de cumpleaños3 Candy bar Frozen - fiesta de cumpleaños2
In mod evident, culoarea albastra a predominat: de la tacamuri, farfuriute la celebrele macaroons, totul a fost gandit sa para desprins din Regatul de gheata al Elsei.
regatul de gheata download
Pentru o gustare sanatoasa, banalele sticlute cu iaurt au fost decorate cu cate o pereche de ochi si o bucatica din fetru portocaliu ce aduce aminte de nasul adorabilului Olaf.
regatul de gheata
Etichetele sticlelor de apa plata au fost scoase si inlocuite de cele printate cu fetele celor doua surori pe care scria: „zapada topita”.
Candy bar Frozen - fiesta de cumpleaños10
Cifra 5, varsta pe care o implinea fetita, a fost tot un proiect DIY din carton reciclat.
Candy bar Frozen - fiesta de cumpleaños9
Pentru a-i mentine ocupati pe cei mici, intr-o ladita de fructe a pregatit coarne de elan din fetru, coronite din hartie cu sclipici si un kit din care copiii il puteau construi pe Olaf de la zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *