Share, , Google Plus,

Posted in:

O terasa sic pentru un inceput de zi perfect


Terasa poate fi un adevarat spatiu pentru reculegere. Desi a venit iarna inca ne mai putem bucura pe alocuri de privilegiile unei terase aranjate ca la carte, in pas cu designul modern. Iata cateva propuneri pentru o terasa sic, in care, fie ca esti singur sau impreuna cu familia ori prietenii, poti savura din plin aerul proaspat al unei dimineti insorite, in compania cafelei.
terasa

Una dintre cele mai placute si conservatoare, am numi-o, indeletniciri este servitul cafelei de dimineata. Ce poate fi mai incantator si mai benefic pentru sanatate sa faci acest lucru nu in camera deservita indeobste acestei mici placeri – bucataria – ci in aer liber, pe veranda locuintei. Daca acest din urma loc este unul amenajat cu gust si stil, atunci toate ingredientele unui inceput de zi perfect sunt intrunite.
terasa
Stil si confort. Iata doua cuvinte de care trebuie sa tinem cont daca vrem sa avem o terasa cu aer aparte. Stilul in care alegem sa facem decorarea acestui spatiu vine ca o prelungire fireasca a design-ului intregii locuinte, iar confortul presupune ca nu trebuie sa renuntam la ceea ce ne place, din punct de vedere vizual, chiar daca nu ne mai aflam in interiorul casei. Culorile preponderente, pentru ca incercarea noastra de amenajare exterioara sa nu dea gres, ar trebui sa fie dintre cele mai vii – bleu, portocaliu, galben sau rosu.
terasa
In ceea ce priveste aspectul mobilierului, el se incadreaza in limitele conventionalului, dar poate foarte bine sa fie conceput pe o linie moderna, tipica anului 2016. Este de preferat ca accesoriile cu care mobilam terasa sa fie vopsite intr-o singura culoare. Acest fapt poate crea un punct de atractie, transformand veranda intr-un magnet acaparator de senzatii. Cu atat mai mult daca in vecinatate am avea o gradina. Accesorizati mobilierul cu decoratiuni marcate de prezenta imprimeurilor puternice (dungi, flori), creand un mix interesant si deopotriva reconfortant.
terasa
Lipsa unui buget de natura sa ne aduca pe terasa tot ce ne poftim in materie de design modern, nu este un inconvenient. Improvizaţi! Cateva lazi de fructe sau bere, spre exemplu, viu colorate pot foarte bine incropi o bancuta originala.
mobilier terasa IMG_20140823_145332 mobilier terasa
Tot ce mai avem nevoie pentru a o face functionala sunt cateva pernute decorative pe care sa le imprastiem alandala sau uniform, dupa bunul plac si gust, pe suprafata bancutei astfel improvizate. Mai adaugati un set de picnic clasic (masuta, bancute, scaune, o vaza cu flori proaspete) si gata: decorul de vis pentru o dimineata perfecta a fost deja realizat.
mobilier terasa
diy-enthusiasts.com
http://thehomedecorators.xyz/
bestgarden.net
www.elraziq.com

One Comment

Leave a Reply
  1. Ma inspir adesea din articole ori de cate ori am de facut cate o amenajare acasa. Anul viitor urmeaza sa amenajez terasa si sunt in cautare de idei. Imi place terasa din prima imagine si ma gandesc la ceva similar, simplu si modern.
    Felicitari pentru articol si la cat mai multe articole interesante, reprezinta o sursa de inspiratie pentru noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *