Share, , Google Plus,

Posted in:

Home deco: faianţă pictată


Astăzi vă prezentăm soluţii decorative deosebite din faianţă pictată în Spania de către artizani ce folosesc tehnici şi procese productive vechi de sute de ani.
Specifică stilurilor de ambientare mediteraneene, faianţa pictată a fost folosită timp de secole pentru crearea unor decoruri unice şi durabile.
FCNaranja
Plăcile de faianţă pictată variază foarte mult ca textura, culoare şi dimensiune. Ele răspund oricărui stil iar cheia constă în combinaţii pentru că modul de dispunere şi alăturare dă farmec întregii camere în care acestea sunt utilizate.
O cameră în care acest tip de plăci decorative pot face diferenţa este bucătăria. Acest loc a depăsit de mult ideea de simplă funcţionalitate şi a devenit un spaţiu unde imaginaţia designerului este fără limite. În mare parte şi datorită materialelor disponibile acum, cu mult mai variate şi mai bogate, ce permit combinaţii infinite.
cocina silvia 3
Plăcile ceramice sunt un material rece dar atunci când le pictăm emană o anumită căldură, sunt mai aproape de ideea de cămin. Pictura poate fi realizată pe faianţa prefabricată, industrializată cât şi pe faianţa realizată manual. Astfel, întregul decor devine artizanal 100%.
AmbienteVG2
Să nu vă închipuiţi că utlizarea unor astfel de finisaje va îngrădeşte. Din contra. Faianţa pictată poate fi integrată şi folosită în diverse stiluri de amenajare. În plus, ea poate fi personalizată la cerere.
Faianţa pictată manual reprezintă o metodă simplă şi modernă de decorare. O amenajare reuşită constă în realizarea unui echilibru între estetic şi funcţional, cu un strop de accent inedit dat de aceste plăci, decorurile artistice din faianţă pictată reprezintă o alegere inspirată în care fiecare dintre noi se poate regăsi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *