Video Racoare fara aer conditionat

Racoare fara aer conditionat

In aceste zile in care temperaturile ajung si la 40 grade Celsius, este important sa incercam sa ne protejam pe cat posibil. Sa evitam plimbarile intre orele in care soarele straluceste puternic (12 - 16), sa purtam palarii, sa folosim creme cu factor de protectie si, bineinteles, sa ne hidratam. Ce facem insa in casa, mai ales in cazul in care nu beneficiem de un aparat de aer conditionat. 1. Ne putem inspira de la cei care locuiesc in zone desertice: cand afara temperatura este ceva mai scazuta decat in casa si atmosfera uscata, agatati un cearseaf umed in dreptul ferestrei. Se va crea un efect de racorire datorita aerului care circula prin materialul umed.

486420767

2. In timpul zilei trageti jaluzelele si perdelele. Daca aveti posibilitatea, folositi pe geam un material ce reflecta razele solare. Acest mic truc poate reduce cantitatea de caldura ce intra in incapere cu pana la 40%.

FWN9JLJOLQEP281T7C.RECT2100

Ce parere aveti de aceasta gaselnita? Perdele fabricate din material reflectorizant. Nu au un aspect tocmai chic dar sunt o varianta extrem de comoda de a mentine razele soarelui la distanta. 3. Si, pentru un ultim truc, in cazul in care va doriti o solutie simpla si temporara de racorire, va sugeram amplasare unor bucati de gheata in dreptul ventilatorului. Pe masura ce apa se evapora, va crea un sentiment placut de racorire.

ice-fan 7653b18418cd1238ed78aefae0569283

Acestea ar fi cateva din variantele de a aduce un plus de racoare in casa atunci cand nu beneficiem de prezenta unui aer conditionat. Voi ce trucuri folositi?

Comenteaza