Pandemia ne-a schimbat: investim tot mai mult ȋn amenajarea locuinței

Pandemia ne-a schimbat: investim tot mai mult ȋn amenajarea locuinței
| Foto: www.pexel.com

Așa după cum au anunțat deja oficial, magazinele de home&deco săun că au înregistrat creşteri însemnate ale vânzărilor şi estimează că actualul trend din piaţă se va menţine

Obligaţi să ȋşi petreacă majoritatea timpului acasă, din cauza restricţiilor impuse de pandemie, românii au investit mai mult ȋn amenajarea locuinţelor. Ȋn acelaşi timp, numărul celor care au apelat la ajutorul designerilor de interior pentru a eficientiza acest proces s-a majorat cu 20%.

Designerii spun că românii au mers mai mult către produse cu un cost peste medie, au acordat o atenţie sporită calităţii şi mulţi dintre ei au apelat la ajutor de specialitate.

Momentul culminant, însă, nici nu a venit. Este vorba despre Black Friday, cel mai important eveniment de vânzări al anului.

Se estimează că nivelul de cumpărături va fi undeeva peste 2.000 de lei.Acest trend pare să se mențină și datorită volumului construcţiilor rezidenţiale care a evoluat, iar multe locuinţe noi sunt aproape finalizate şi urmează a fi puse ȋn vânzare.

Sursele noastre din piață spun că majoritatea magazinelor de profil vor să își lărgească puternic portofoliul de produse pentru decorațiunile de casă, unii chiar sa își dubleze oferta…

 

Comenteaza