Proiect de anvergura în Consțanta

Proiect de anvergura  în Consțanta
20 de milioane de euro pentru cel mai nou ansamblu rezidențial din ConstanțaI
20 de milioane de euro pentru cel mai nou ansamblu rezidențial din ConstanțaI

Dezvoltatorul imobiliar Geometrik Build anunță o investiție de 20 de milioane de euro în primul proiect de anvergură din zona de sud a Constanței: South Side Residence.

 

Ansamblul South Side Residence este poziționat pe strada General Ioan Eremia, în partea de sud a orașului, zona Veterani. În imediata apropiere se află sensul giratoriu spre Eforie precum și centrul comercial Auchan, Metro, Brico Depot. Zona este una în plină dezvoltare, la distanțe mici de puncte de interes: două minute de Autostrada Soarelui, cinci minute de gară, opt minute de centrul orașului și plaja Modern, 10 minute de stațiunea Eforie Nord sau 25 de minute de aeroport.

Prețuri bune

Ansamblul prevede construcția a 384 de apartamente în două faze: prima, totalizând 192 de unități, este deja în construcție și va fi livrată în septembrie 2022, în timp ce lucrările pentru faza a doua, cu alte 192 de apartamente, vor începe în luna august a acestui an, având termen de finalizare mai 2023. 

Mixul de apartamente este format din unități cu două camere, de 70 mp construiți, cu prețuri începând de la 62.880 Euro + TVA și unități de trei camere, de 100 mp construiți, cu prețuri începând de la 85.100 Euro + TVA, fiecare apartament beneficiind de câte două balcoane.

Dezvoltatorul spune că toate apartamentele vor fi predate complet finisate, cu încălzire în pardoseală, geamuri termopan termoizolante duble, cu tâmplărie din aluminiu, duș tip ”walk in” cu sticlă securizată și sistem de aer condiționat.

Apartamente de vacanță…

„Chiar dacă vânzările au început în urmă cu doar o lună, deja s-au contractat 15% din unitățile primei faze.  Proiectul se adresează tinerilor sau  familiilor care vor sa achiziționeze o locuință nouă într-un ansamblu rezidențial cu toate facilitățile integrate”, spune Alina Verdeață, Managing Partner, Green Alley, agentul exclusiv al proiectului South Side Residence.

Dezvoltatorul mai spune că noul proiect este extrem de atractiv pentru cei care vor să cumpere cu scop investițional sau ca locuință de vacanță, întrucât zona se va dezvolta foarte mult.

Ce-a mai facut Geometrik Build

Geometrik Build are o experiență de peste 10 ani pe piața imobiliară și a construcțiilor din România. În portofoliul grupului se află proiecte precum ansamblurile rezidențiale Beach Front Mamaia, Marina Blu Mamaia, In Haus Constanța, magazinele Lem’s și Jysk din Constanța, centrele logistice din Portul Constanța Yang Ming, Port Shipping & Engineering și Fast Freight, centrul comercial Electroputere Craiova, complexul rezidențial Amasi Brașov sau Hotel Qosmo Ballrom & Casino Brașov.

 

 

 

Comenteaza