Foto Rihanna îşi închiriază cea mai scumpă proprietate pentru 80.000 de dolari

Rihanna îşi închiriază cea mai scumpă proprietate pentru 80.000 de dolari

Cântăreața de 33 de ani are afaceri în lumea modei, industria cosmetica, și, mai nou, a descoperit gustul afacerior imobiliare. Altfel spus, admiratorii Rihannei au, acum, ocazia să-i devină chiriaşi, cu o singură condiţie: să-şi permită să plătească 80 de mii de dolari pe lună.

Este chiria pe care o cere vedeta pentru cea mai scumpă din cele cinci proprietăţi ale sale din Los Angeles şi împrejurimi. Casa din Beverly Hills, cu cinci dormitoare, şapte băi, piscină şi o uriaşă bucătărie, a fost cumpărată anul trecut de Rihanna cu 13,75 milioane.

Cântăreaţa deţine încă o vilă alăturată, iar conacul unde s-au retras prinţul Harry şi soţia sa nu este nici el prea departe. Probabil că locuinţa îşi va găsi repede chiriaşi iar Rihanna va demonstra din nou că are succes nu doar în muzică, dar şi în afaceri.

Conacul are cu cinci dormitoare şi şapte băi, și un spaţiu de locuit de 7.628 de metri pătraţi.

Pe aceeaşi stradă, mai închiriazăproprietăţi Mariah Carey şi Madonna. Proprietatea se întinde pe un lot de 21.958 de metri pătraţi şi a fost construit în anul 1930.

Spaţiul mai include o curte centrală în aer liber, cu o terasă în aer liber, piscină şi spa. În interior are și o sală de sport ultramodernă, bașca o bucătărie plină de suprafeţe de marmură, cu două insule şi zeci de corpuri de alamă.

sursa foto: realtor.com

Comenteaza