Video Casa Magazin: Amenajare duplex Brașov, buget 90.000 euro

Casa Magazin: Amenajare duplex Brașov, buget 90.000 euro

Primul episod "Casa Magazin", care se difuzeaza in fiecare sambata de la ora, 9.30 pe Digi24 TV a prezentat amenajarea unui apartament duplex din Brașov pe două niveluri. Arhitectele Sorana si Mihaela de la Miso Arhitects, au mutat poziția scării interioare, a ferestrelor, au schimbat pozițiile camerelor si au stabilit si cateva recorduri. Intreaga poveste in materialul video urmator. 

Proprietarul și-a dorit o amenajare elegantă, cu materiale de calitate, motiv pentru care a alocat şi un buget de 90.000 euro întregii amenajări. Stilul este modern, cu elemente minimaliste, liniile de lumină indirectă inserate în diferite profile decorative și exotice cum ar fi măsuţa de cafea şi vaza decorativă din holul de acces, pentru a da varietate. Sorana și Mihaela au pornit de la finisajele puse la dispoziţie de dezvoltator, din paleta căruia au ales ceramica din băi obiectele sanitare şi modelul de parchet. În continuare au completat cu vopsea decorativa şi tapet, care au pus în valoare uşile ascunse.

Per total, întreaga amenajare a necesitat 500 ore de lucru. Pereții holului se întind până la ultimul etaj al casei și creează o zonă liberă și luminoasă. Pe unul dintre ei, un fototapet accesorizat ascunde intrarea în baie. Spațiul are și o zonă de depozitare, în care își găsesc locul și cablurile electrice.

La mansardă e un open-space format din bucătărie, living și dining. În bucătărie, mobila este făcută pe comandă cu blat de corian alb. Tot aici au montat trei ferestre deasupra punctelor cheie din bucătărie și dining, pentru lumină naturală. Zona de dining, ce „gravitează“ sub o lustră  este înveselită de patru scaune tapiţate.

 

Mic, dar cochet, dormitorul matrimonial atrage prin fototapetul artistic și prin cele trei aplice-cercuri de dimensiuni diferite, ce creează umbre de efect.

Biroul este amenajat în spatele casei scării, placat cu același finisaj al mobilei, ce urcă până pe tavan. Un corp de depozitare „îmbracă” un întreg perete, iar o canapea galbenă extensibilă, numai bună pentru vizitatori, completează camera.

Baia de la parter are plăci bej şi un perete de accent albastru, toate iluminate de benzi LED cu lumina indirectă, iar cea de la etaj cuprinde un trio de culori pământii și texturi rugoase, cu un fototapet deschis la culoare, special pentru spații umede.

 

Comenteaza