Video Casa Magazin: cum îți instalezi singur banda led

Casa Magazin: cum îți instalezi singur banda led

Iluminatul indirect este o tendință benefică si foarte populara în design-ul interior. Fie ca alegeti spoturile led sau benzile led, acest tip de iluminat este economic si eficient. Astazi va aratam cum se monteaza acest tip de lumina.

 

Dupa ce am facut legaturile este indicat sa mai verifcam inca odata.  Spoturile LED pot fi utilizate ca un supliment pentru lumina naturala de afara si pentru mobilier.

Daca alegeti banda led, este la fel de economica ca si spoturile iar conectarea se face la fel de rapid.

Daca banda led este prea lunga este simplu de scurtat, se inumara trei puncte led si se taie, sau, pur si simplu urmati marcajul de pe ea. La achizitionare veti primi o sursa de alimentare, cabluri de conectare si adaptorii neceseari pentru realizarea circuitului.

Exista variante in care in circuit se poate integra si un controller cu telecomanda, acesta se leaga la fel de simplu.Lucrurile pot fi si mai simple de atat, in cazul solutiilor premium. Iluminatul cu led este economic si foarte eficient. Pot fi utilizate atat in spatii interioare, precum livinguri, dormitoare, bai cat si in spatii exterioare, cum ar fi terasele, gradinile si curtile, oferind un iluminat decorativ extrem de spectaculos.

 

 

 

 

 

 

Comenteaza