Video Casa Magazin: cum îți instalezi singur banda LED

Casa Magazin: cum îți instalezi singur banda LED

Iluminatul indirect este o tendință benefică și foarte populară în design-ul interior. Fie că alegeți spoturile LED sau benzile LED, acest tip de iluminat este economic și eficient. Astăzi vă arătăm cum se montează acest tip de lumină.

 

După ce am făcut legăturile este indicat să mai verifcăm încă odată.  Spoturile LED pot fi utilizate ca un supliment pentru lumina naturală de afară și pentru mobilier.

Daca alegeți banda LED, este la fel de economică ca și spoturile iar conectarea se face la fel de rapid.

Dacă banda LED este prea lungă este simplu de scurtat, se număra trei puncte LED și se taie, sau, pur și simplu urmați marcajul de pe ea. La achiziționare veți primi o sursă de alimentare, cabluri de conectare și adaptorii necesari pentru realizarea circuitului.

Există variante în care în circuit se poate integra și un controller cu telecomandă, acesta se leagă la fel de simplu. Lucrurile pot fi și mai simple de atât, în cazul soluțiilor premium. Iluminatul cu LED este economic și foarte eficient. Pot fi utilizate atât în spații interioare, precum livinguri, dormitoare sau băi, cât și în spații exterioare, cum ar fi terasele, grădinile și curțile, oferind un iluminat decorativ extrem de spectaculos.

 

 

 

 

 

 

Comenteaza