Share, , Google Plus,

Posted in:

Decoratiuni pentru brazi aparte


Ne apropiem de cea mai apreciata sarbatoare din an iar pentru asta avem nevoie de niste decoratiuni pe masura. V-am pregatit cateva surse de inspiratie pentru moduri aparte de a decora bradul si casa.
O noua abordare a elementului cel mai important, beteala. Puteti cumpara niste litere din lemn pe care le infasurati cu beteala si le capsati pentru a o fixa. Sau, daca aveti putin timp la dispozitie si pentru a economisi niste bani le puteti decupa chiar dumneavoastra din carton. Iata si rezultatul. Avantajul este ca puteti crea orice cuvant va trece prin minte iar musafirii care va trec pragul sigur vor fi impresionati.
decoratiuni
Si, daca tot vorbim despre decoratiuni, nu trebuie sa ne lipseasca mici braduti amplasati strategic prin casa. Ce spuneti despre acest bradut din tulle? O varianta extrem de ieftina ce va permite sa alegeti dintr-o gama extrem de variata de culori.
christmas_34_tree_decorating_ideas
Pentru a masca suportul inestetic al bradului putem apela tot la tulle. Este un material maleabil si iertator – datorita texturii ample si ondulate creeaza o senzatie de amplitudine si nu necesita perfectiune atunci cand este taiat.
Daca nu aveti timp pentru o crea fustita din prima imagine, o funda simpla din tulle moale va oferi un efect la fel de special.
il_570xN.535078449_eewa tulle brad
Un alt trend ce a luat cu asalt Craciunul anului 2015 este folosirea florilor in locul globurilor.
decoratiuni craciun flori brad decoratiuni
Nu in ultimul rand, am dori sa dedicam aceasta ultima parte celor care vor sa creeze ceva cu totul iesit din comun. Chiar de la prima cautare am descoperit ca un brad poate fi realizat din o sumedenie de materiale sau obiecte pe care le avem deja in casa. De la scara impodobita cu luminite si decoratiuni de Craciun, globuri sau ghirlande aranjate in forma specifica de brad sau chiar si un brad din carti pentru fanii lecturii.
scara craciun decoratiuni craciun decoratiuni brad brad luminite

http://www.abubblylife.com/
https://www.etsy.com
http://www.deliacreates.com/
http://www.designlovefest.com/
http://decozilla.com/
http://www.toxel.com/
http://momsbyheart.net/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *