Video Advertorial Casa Magazin: Solutii ieftine si rapide pentru locuinte, casele modulare

Casa Magazin: Solutii ieftine si rapide pentru locuinte, casele modulare
Casa Magazin: Solutii ieftine si rapide pentru locuinte, casele modulare
Casa Magazin: Solutii ieftine si rapide pentru locuinte, casele modulare
Casa Magazin: Solutii ieftine si rapide pentru locuinte, casele modulare

In editia cu numarul opt,  Casa Magazin, am prezentat o noua solutie de locuire, adusa in Romania de Quantum Modules by Sud Rezidential. Casele modulare sunt cel mai nou trend european in piata de constructii. Acestea sunt o solutie atat pentru dezvoltatori cat si pentru cei care isi doresc o casa la un buget rezonabil si intr-un timp scurt. De curand, acest tip de constructii sunt prezente si in Romania.

"Este primul si cel mai mare din Europa de -est si este doar primul pe care il deschidem in zona Bucurestiului in cursul anului viitor intentionam sa deschidem inca un showroom in zona de Nord … o zona in dezvoltare. Un showroom de 10000 de mp unde vom expune aproximativ 100 de modele, daca aici vom expune aproximativ 50 de modele, acolo vom dubla numarul de modele expuse iar in aproximativ doi ani incercam sa dechidem si in Militari, in zona de Vest a Capitalei inca un showroom de 10000 de mp.",  a declarat arhitectul Dimitris Dulhan.

 

 

Dar ce este mai exact o casa modulara? Casele modulare sau mobile sunt case prefabricate. Sunt constructii usoare, care poate fi transportata si asamblate extrem de simplu.

" Daca vorbim despre avantaje aici trebuie sa ne gandim la cel mai mare avantaj al acestei case modulare, este vorba de timp. In comparatie cu o locuinta conventionala pe care putem sa o avem intr-un an, doi ani … o locuinta modulara o putem avea in maxim 2 luni, o luna dureaza sa o producem in fabrica iar in aproximativ 2 saptamani o putem si monta asta avand echipele noastre premium certificate in astfel de montaje", spune Dimitris Dulhan.

" Un alt avantaj considerabil este pretul care este cu aproximativ 40% mai scazut fata de constructiile traditionale. Este foarte adevarat ca exista un trend in Europa si mondial, acest trend a aparut si la noi in Romania. Am putea spune ca nu este doar un moft al cumparatorului ci este ultima tehnologie in constructii de case. Avantajele sunt destul de numeroase atat pentru client cat si pentru dezvoltatorii imobiliari",  a declarat, Bogdan Ivan, secretarul general al Asociatiei Dezvoltatorilor Imobiliari Urbanis.

Montarea se poate face aproape in orice anotimp, tocmai datorita faptului ca intreaga structura a casei este prefabricata. Aceste constructii in principiu nu au nevoie de o fundatie, ne fiind necesar acest lucru si ar putea intra la categoria de constructii provizorii lucru care ar putea sa ii incante pe cumparatorii unor astfel de case. Sa nu uitam ca in ultima perioada in Romania durata de timp pentru obtinerea autorizatiilor a crescut destul de mult, fiind necesara si autorizatie pentru utilitati, insa acest tip de casa poate permite o durata mai mica de timp pentru eliberarea acestor autorizatii . 

In general, casele prefabricate sunt structuri durabile si sigure ce pot fi produse in fabrica, intr-un timp foarte scurt, case care sunt foarte rezistente la cutremure si pot fi numite si case gata facute. Aceste case pot fi proiectate si produse in scopuri foarte diferite si ulilizate in foarte multe sectoare si domenii de activitate.

Pentru mai multe informatii despre design, arhitectura si nu numai ne gasiti si pe: https://www.casamagazin.ro/emisiunitv/

https://casacd.ro/

Share and subscribe Youtube : @COOL LIFE CHANNEL

https://www.facebook.com/casamagazin

https://www.instagram.com/casacd.ro/

https://twitter.com/CasaMagazin

Mai multe sfaturi de la Victor pe canalul sau de Youtube: @VICTOR GROSU

Comenteaza