Share, , Google Plus,

Posted in:

Fabricat in Romania: Cabinele de dus Sanotechnik (video)


canbina dus sanotechnik

Nici o amenajare nu este completa fara o baie perfecta! Astazi vom discuta nu doar despre amenajarea unei bai, dar va prezentam si cateva solutii si idei practice pentru baile mici sau prea generoase.

Vorbim despre cabinele de dus si cum putem se pot adapta, indiferent de dimensiune, cu ajutorul unei game ingenioase fabricate in Romania. Din seria fabricat in Romania astazi va prezentam solutii pentru bai, pe care le putem personaliza in functie de preferinte si nevoi.

Buna ziua si bine ati venit la Sanotechnik Romania! Ne face o reala placere sa va prezentam solutiile noastre pentru amenajarea spatiului de baie, si anume cabinele de dus produse in Romania. Termenul de specialitate este inchideri de dus, deoarece aceste produse sunt construite pe un sistem modular adaptabil oricarei nevoi.

Ideea acestei game a venit ca o urmare fireasca de raspundere a nevoilor de amenajare ale bailor mici. La inceput s-au creat doar cateva sisteme de inchidere simple, dar in timp s-a dezvoltat o gama completa de solutii.

Am incercat sa diversificam gama de cabine de dus prin solutii noi: usi batante (care se deschid spre exterior) pe deschideri mai mici si usi flexate (cu deschiderea spre interior). Usile flexate ajuta enorm in eficientizarea spatiilor mici si foarte mici, unde usa se poate flexa spre interior, fara a fi nevoie sa o deschidem in afara cabinei. In spatiile inguste din blocurile noastre, de obicei in afara cabinei se pot afla vasul de toaleta si mobilierul de baie.

Ingeniozitatea acestor cabine de dus sta nu doar in tipul de inchidere dar si in faptul ca se pot adaptata si integra perfect oricarui spatiu. In general, o alta problema in amenajarea bailor este aceea ca apa se poate imprastia peste tot din cauza izolatiei necorespunzatoare a cabinei de dus.

Bineinteles ca obtinem si etansarea unei cabine de dus prin folosirea panourilor. Aceste usi au toate elementele necesare unei etansari perfecte:

– chederele anti-strop intre partile de sticla,

– pragurile cromate metalice care retin apa in interiorul cabinei de dus.

Romania este cunoscuta ca una dintre tarile cu o duritate ridicata a apei. Prin urmare, in timp, depunerile de calcar reprezinta un lucru obisnuit. In afara de aspectul murdar al sticlei, calcarul poate deteriora obiectele sanitare.

Discutand despre apa, aceasta poarta calcar si impuritati ce pateaza sticla. Inca de la inceput trebuie mentionat ca toate materiile prime folosite in gama de produse fabricate in Romania de Sanotechnik sunt achizitionate de la producatori romani.

Pentru cabinele de dus Sanotechnik folosim o sticla de calitate foarte inalta, pe care o tratam cu doua tipuri de tratament:

– tratamentul easy-clean, un tratament standard care previne si ajuta pentru o perioada de timp de 3-6 luni dupa care se poate repeta direct de catre client acasa;

– tratamentul optional anti-calcar, un tratament profesional pentru sticla in 3 pasi, cu solutii chimice aplicate de profesionistii Sanotechnik.

In egala masura cu spatiile mici de baie, spatiile generoase pot crea probleme atunci cand trebuie utilate cu o cabina de dus care sa se integreze perfect intr-un spatiu mai mare.

Daca avem bai mari nu ne mai dorim usi, nu mai avem nevoie de usi la cabina de dus, putem sa avem doar protectie pentru celelalte componente ale baii ca sa nu le stropim, sa nu le udam?

Si in acest caz, Sanotechnik Romania a mers pe dezvoltarea liniei de dusuri walk-in pe care am initiat-o acum 2 ani de zile prin solutii noi, si anume inchideri de dus fixe, de dimensiuni foarte mari. Acestea pornesc de la 100cm/1 metru pana la aproape 3 metri.

O cabina de dus nu trebuie sa fie doar adaptabila, ci si sigura. Prinderile panourilor de sticla sunt un aspect extrem de important pentru siguranta.

Cred ca ar trebui sa discutam si despre problema prinderilor pentru ca foarte des suntem conditionati sa ne prindem o data de pardoseala si o data de tavan panourile de sticla.

Recomandarea Sanotechnik este ca prinderea sa se realizeze perpendicular. De aceea, am dezvoltat 3 tipuri de brate:

– brate fixe, la 45 de grade, pentru panourile de sticla cu o deschidere de pana la 1 metru si

– bratele rectangulare si rotunde pentru dechiderile de la 70 la 110cm sau 80 la 120cm.

Indiferent de marimea sau tipul de baie care trebuie utilat, Sanotechnik are solutii: de la prinderi reglabile si pana la cazi de dus, totul se poate personaliza, in functie de solicitari, dar si de nevoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *