Share, , Google Plus,

Posted in:

Amenajare interioară pentru camera copiilor


Dormitorul pentru copii reprezintă locul în care aceştia îşi contruiesc propriile lumi. Pentru că imaginaţia este motorul care pune lucrurile în mişcare, mobila pentru copii trebuie să le ofere acestora uneltele de care au nevoie pentru a o crea.
Apartament Urban Spaces, mobilier LINIA Furniture (5)
Mereu dinamici, curioşi şi îndrăgostiţi de lumi frumoase, mobila pentru camera copiilor trebuie să aibă un design creativ care să–i uimească pe micuţi şi să le suscite creativitatea. Vă propunem pentru acest material camerele a două fetiţe de 7, respectiv 11 ani dintr-o amenajare a unui apartament.
Amenajările celor două camere, denumite Karri şi Vela, păstrează aceeaşi linie curată şi dominantă de alb cu pete de culoare, precum restul amenajării apartamentului.
Apartament Urban Spaces, mobilier LINIA Furniture (11)
Mobilierul pentru camera copiilor necesită multe spaţii pentru depozitare în care aceştia să–şi aşeze visurile, cărţile şi figurinele, dar în acelaşi timp se doreşte un spaţiu curat şi aerisit. Accentele de culoare preferate de cele două copile, albastru şi verde, creează o atmosferă veselă şi prietenoasă unde acestea se pot retrage şi lucra fericite la proiectele lor.
Birourile copiilor sunt realizate din MDF lucios, în culoare albă şi sunt dotate cu sertare sau roll box-uri.

 

One Comment

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *