Share, , Google Plus,

Posted in:

Aquatec Living Colors – vopsele decorative Stilnovo


În data de 29 martie, în centrul capitalei, la Apollo 111, a avut loc lansarea celei mai frumoase game de vopsele decorative de la Aquatec Evolution, si anume vopselele decorative Stilnovo.

Găzduit de cunoscutul jurnalist și designer de interior, Adela Pârvu, evenimentul a avut scopul de a prezenta un concept diferit atât din punct de vedere al culorilor și efectelor obținute, dar și prin serviciile oferite de echipa Aquatec, prin consultanța personalizată pre și post vânzare.

Gama Stilnovo vine cu o mulțime de texturi, disponibile într-o infinitate de nuanțe, pe care le poti surprinde folosind de cele mai multe ori o pensulă. Demonstrația live din cadrul evenimentului i-a convins pe toti invitații cât de ușor se poate obține printr-o singură aplicare cu pensula un efect care imită betonul, o magie texturală creată de relieful și opacitatea produsului.

Pe lângă calitatea produselor oferite care – fie că este vorba de vopsele decorative, vopsele industriale, vopsele pentru lemn sau vopsele lavabile de interior și exterior – este impecabilă, serviciile și oamenii reprezintă cel mai mare beneficiu pentru cei care aleg Aquatec Evolution.

Cu peste 60 de angajați și colaboratori în toată țara, se poate acoperi orice nevoie de produse și suport oriunde în România. Fiecare angajat Aquatec Evolution trece printr-un program intens de instruire specifică și perfecționare continuă.
În plus, echipa de experți poate crea și evalua orice culoare, atât ca efecte de lumină, de acoperire, de rezistență si de corectitudine a culorii în laboratorul propriu. Așadar se pot crea nuanțe și efecte unice, indiferent că este vorba despre un perete din dormitor, parchetul din living, confecții metalice, de plastic sau de o piesă de mobilier recondiționată.

Cu peste 15 ani de experiență în piață, Aquatec Evolution se mândrește cu faptul că poate onora inclusiv comenzile speciale si depune eforturi pentru a transforma experiența de cercetare și cumpărare, într-una cât mai placută, prin consilierea dedicată.

Ne adresăm în egală măsură profesioniștilor în construcții, amenajări interioare, arhitecților, cât și utilizatorilor casnici. În echipa noastră avem un motto, și anume se poate face orice, dar nu oricum, a declarat Mihail Bodarev, managerul Aquatec în cadrul discuțiilor din timpul prezentării.

Toate produsele sunt disponibile în show-room-ul Aquatec Evolution din București și teritoriu, iar în curând se vor putea comanda direct din magazinul online.

Aquatec Evolution – www.aquatecevolution.ro
BUCURESTI – SEDIUL CENTRAL
Adresa: B-dul Theodor Pallady, Nr. 66 D-E
(in incinta Romcarton), Sector 3
Tel/Fax: 031/434.76.66
Mobil: 0727/300.456
Mobil: 0733/966.494
Email: office@aquatecevolution.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *