Share, , Google Plus,

Posted in:

Mobilier de birou


Spaţiul de lucru este locul în care inspiraţia pluteşte şi orele se scurg. Locul de intersecţie al spiritului practic, al funcţionalităţii şi al designului, ce sfidează barierele tendinţelor contemporane, reprezintă sursa de inspiraţie a mobilierului pentru birouri Birourile se pot integra perfect în orice spaţiu şi oferă atât confortul necesar, cât şi look–ul potrivit pentru a transforma munca într–o după–amiază de duminică.

Biroul X Desk
1. Biroul X_
Biroul X Desk este acea piesă de mobilier absolut necesară pentru cei care au nevoie de inspiraţie şi imaginaţie. Piesa de mobilier are un design inteligent şi funcţionează asemenea unei cutii cu suprafaţa de sticlă adăpostind într–o manieră creativă şi elegantă toate obiectele tale preferate.
X Desk este realizat din sticlă securizată şi lemn, propunând un design simplu şi practic.
+ dimensiuni (L x l x h): 128 x 755 x 450 mm
+ materiale: sticlă securizată, lemn

Biroul File
2. Biroul File (2)
Colecţia de birouri de dimensiuni mici este realizată din lemn şi accesorizată cu un organizator pentru documente. Simplitatea designului, formele sale liniare şi accentele picioarelor din metal transformă această piesă de mobilier de birou într–una uşor de amenajat în orice spaţiu. Indiferent de activităţile sau pasiunile pe care vrei să le realizezi, un birou de mici dimensiuni, în care sistemele de depozitare sunt organizate armonios, poate fi cea mai buna soluţie.
Birourile sunt realizate la comandă, designul poate fi personalizat în funcţie de nevoi, îmbinând funcţia practică cu cea estetică.
+ dimensiuni (L x l x h): 1620 x 604 x 740mm
+ materiale: PAL melaminat, stejar Bardolino Grey

Birou Floating
3. Biroul Floating
Spaţiul de lucru poate fi optimizat cu ajutorul unei piese de mobilier ce poate fi potrivită atât la birou, cât şi acasă.
Cu o suprafaţă rezistentă, confecţionată din materiale calitative superioare, piesa se sprijină pe un picior transparent din sticlă securizată, ce creează un efect de plutire, pentru şi mai multă inspiraţie. Floating Desk vine cu un aer elegant şi sofisticat, susţinând deopotrivă scriitori şi persoane aflate în poziţie de decizie.
+ dimensiuni (L x l x h): 1600 x 750 x 730 mm
+ materiale: pal melaminat, Stejar Bardolino Grey, sticlă securizată

Biroul M
4. Biroul M (1)
Realizat la comandă, biroul M are un design simplu, potrivit oricărui spaţiu. Datorită numărului redus de piese componente şi datorită faptului că nu se utilizează adeziv, şuruburi sau bolţi, acesta se asamblează rapid şi foarte uşor.
Caracteristica principală a biroului M este hamacul pentru picioare, care le susţine, oferind confort pentru orele lungi de lucru.
+ dimensiuni (L x l x h): 1600 x 750 x 750 mm
+ materiale: plop triplu stratificat, piele ecologică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *