Share, , Google Plus,

Posted in:

TOP 11 Motive pentru care sa alegi o cabina de dus Sanotechnik


11 motive sa alegi o cabina de dus Sanotechnik

In general, cand vrei sa iti amenajezi baia, cauti cele mai bune variante, cele mai comode si mai rezistente in timp. Cel putin acestea sunt principalele criterii pe care romanii le iau in calcul cand isi doresc sa isi schimbe sau sa isi amenajeze pentru prima oara baia. Cabinele de dus Sanotechnik iti ofera mai mult decat te astepti, asadar iata 11 motive pentru care trebuie sa alegi cabinele de dus Sanotechnik fabricate in Romania.

1. Nu exista bai prea mari sau prea mici.

La Sanotechnik, vei gasi cabina de dus potrivita pentru orice baie.Sistemul modular permite crearea unei cabine in functie de nevoia fiecarei bai in parte, prin combinarea partilor standard fixe cu cele flexibile. Astfel cabina de dus poate fi marita sau ajustata cu ajutorul profilelor din aluminiu.

2. Apa ramane doar in cabina de dus.

Chederele magnetice sau anti-strop si pragurileretin apa doar in interiorul cabinei de dus. Nu se scurge apa in afara cabinei, nu se prelinge pe jos.

3. Cu cadita sau fara cadita. Dusuri walk in sau cabine de dus clasice cu cadita

Vrei un dus walk-in, fara cadita sau vrei o cabina clasica?  La Sanotechnik exista ambele versiuni, intr-o multitudine de variante.

4. Cu usa sau fara usa

Un dus walk in poate fi format dintr-un singur paravan de sticla in timp ce o cabina clasica are usi pentru o inchidere ermetica. La Sanotechnik exista usi care se inchid si se deschid in interior sau in exterior, in functie de dimensiunea baii

5. Cabine simple sau complete

O cabina de dus ideala pentru sportivi sau persoanele in varsta este dusul walk in, montat direct pe pardoseala.  Pentru altii insa, o cabina de dus cu cadita, scaun, cu panou de hidormasaj, cu panel pentru dus in cascada si dus mobil este dusul perfect! Indiferent de stilul tau de viata si nevoile pe care le ai, la Sanotechnik vei gasi cabina de dus ideala pentru tine!

6. Sticla securizata

Toata sticla folosita pentru paravanele de dus Sanotechnik este de inalta calitate, clara, securizata, de 6 sau 8mm. Sticla securizata are o mare capacitate de rezistenta la socuri mecanice.

7. Usor de mentinut. Tratamentul Easy Clean +Anti-Calcar

Toate cabinele de dus Sanotechnik sunt tratate cu Easy-Clean, care previne depunerile de calcar si permite indepartarea murdariei cu usurinta pentru o perioada de 3-6 luni! Specialistii Sanotechnik au creat si un tratament special anti-calcar pentru sticla in 3 pasi care nu permite depunerile de calcar pe sticla cabinei de dus!

8. Usor de montat

Toate cabinele de dus Sanotechnik se monteaza usor. Montajul unei cabine de dus Sanotechnik dureaza intre 30 si 90 de minute, in functie de complexitatea cabinei de dus si de experienta si indemanarea celui care o monteaza.

9. Produse in Romania

Toate materiile prime folosite in gama de produse Fabricat in Romania de Sanotechnik sunt achizitionate de la producatori romani, incepand cu sticla, garniturile, balamele si accesoriile. Produsele fabricate in Romania se vand in reteaua Sanotechnik din Europa!

10 ANI GARANTIE & POSTGARANTIE!

Incepand cu materialele de inalta calitate, tratamentele cu care este tratata sticla si designul impecabil al cabinelor, toate trec testul timpului cu excelenta. De aceea, pentru gama cabinelor de dus Fabricat in Romania se ofera garantie de 10 ani pentru toate componentele cabinei de dus. De asemenea, in postgarantie se pun la dispozitie piese de schimb originale.

11. Materiale 100% reciclabile

Sanotechnik foloseste materiale care se pot recicla, care respecta mediul inconjurator si care respecta omul si calitatea vietii acestuia.

Cauta in magazine cabinele de dus Sanotechnik fabricate in Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *