Share, , Google Plus,

Posted in:

Tendințe amenajări 2019: Negrul folosit în amenajarea băilor


Tendințe amenajări 2019: Negrul folosit în amenajarea băilor

Includerea culorii negre în baie este un act de curaj, un act care va produce emoții și reacții din partea privitorilor. Negrul oferă ocazia de a crea un spațiu care reprezintă un amestec perfect între dramatic și elegant. Negrul în baie, este, de asemenea, o alegere destul de neconvențională, dar cele mai interesante amenajări nu respectă de obicei normele.

Dacă vrei să îți amenajezi baia diferit, să o transformi în totalitate, alege Negrul!

Ultimele tendințe în design au fost preluate de toate companiile care au un cuvânt de spus în producția de produse și accesorii destinate spațiului de baie.

În România, Sanotechnik a adus linia cromată elegantă Sanoflex Black pentru cabinele de duș, mobilierul de baie și o serie de accesorii pentru a crea o baie de vis, elegantă, perfectă și neagră.

Dacă ai o baie frumoasă, poți schimba câteva accesorii sau poți să aduci câteva piese de mobilier care îi vor da un look aparte. De asemenea, dacă nu ai o baie mare, poți schimba cada cu o cabină de duș Sanotechnik, cu accente de negru. O schimbare mică, cu efect puternic!

Cabinele de duș Sanotechnik cromate sunt o alegere ideală pentru orice baie. Negrul este o culoare asociată cu bunul-gust, cu luxul, oferind clasă și rafinament spațiului de baie.

În plus, negrul se potrivește perfect cu orice alte culori și are capacitatea de a fi în prim-plan și de a se amesteca armonios cu celelalte nuanțe, fără însă să își piardă puterea de atracție.

Te poți juca cu texturi și poți alege să faci combinații care nu se vor demoda niciodată, precum nemuritorul alb-negru.

Joacă-te și combină texturi și nuanțe în accesoriile folosite, culoarea pereților, mobilier și sticlă.

Îndrăznește și alege linia de lux Sanotechnik pentru o baie atemporală, pentru a-ți crea propriul spațiu SPA.

Câteva sfaturi utile de la echipa SANOTECHNIK ROMÂNIA

Singurele reguli de care trebuie să ții cont înainte de a opta pentru o baie în care negrul este dominant, este ca baia să fie suficient de generoasă ca dimensiuni. O baie mică va părea și mai mică, pentru că negrul închide spațiul.

De asemenea, este important ca spațiul de baie să aibă suficientă lumină(naturală sau artificială) pentru a pune în valoare frumusețea și eleganța negrului.

Dacă nu există suficientă lumină în baie, aceasta va părea întunecată și murdară. Pentru a reflecta lumina mai bine, poți alege o oglindă mare, cu spoturi de jur-împrejur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *